Dit is een fansite, help elkaar met vragen die gesteld worden! Of stuur een e-mail naar officiële WordBoxer support[at]wordboxer.com.

WordBoxer spel

Als je de app WordBoxer opent komt je in het beginscherm. Hier vind je de knop 'Instellingen', kies vervolgens voor 'Help'. Het spel WordBoxer wordt daar goed uitgelegd. Als je in het speelscherm zit kun je klikken op 'Menu' links onder in het scherm. Vervolgens kies je voor 'Help' en kom je ook op de pagina met uitleg over WordBoxer.
Door over het scherm je vinger te bewegen (swipen) kan je alle letters in één keer deselecteren. Om alleen de laatste letter te deselecteren druk je eenmaal op die laatste letter.
De WordBoxer matches die afgelopen zijn kunnen verwijderd worden door de vinger erover heen te bewegen (swipen) en dan te drukken op de knop 'verwijderen'.
Als je in een match zit, klik op de knop 'Score' rechts onderin van het scherm. Daar zie je alle woorden die gespeeld zijn in dat spel.
De speler met het langste woord in die ronde wordt beloond met de ronde bonus. De ronde bonus is goed voor een 'shuffle' in de volgende ronde van de bonus tegels. Als beide spelers een woord hebben gelegd met dezelfde lengte, dan gaat de bonus naar de speler die in desbetreffende ronde slechts één beurt had.
Dat kan op twee manieren. Als je in het speelscherm zit klik je op 'Menu' links onder in het scherm. Dan kies je voor 'Tegenstander'. Je ziet nu de statistieken van jouw tegenstander. Bevalt het je? Dan kun je hem of haar toevoegen aan jouw boksclub door te klikken op 'Boksclub' rechts onder in het scherm. Je krijgt dan een pop-up waar je op 'Toevoegen' klikt. Als je in het scherm bent van de Boksclub (als je de app opent kies je dan voor 'Boksclub), kun je kiezen voor '+' recht boven in het scherm om vrienden toe te voegen per e-mail, via de alias of via Facebook.
Ga naar je iPhone/iPad/iPod instellingen, kies dan voor 'Berichtgeving' en activeer de notificaties voor WordBoxer.
Ga naar je iPhone/iPad/iPod instellingen, kies dan voor 'Berichtgeving' en deactiveer de geluiden voor WordBoxer.
Jouw beurt vervalt met 5 dagen. 48 en 24 uur voordat dit gebeurd krijg je een waarschuwing van WordBoxer.
TKO betekent 'Technisch Knock Out'. Als jouw tegenstander opgeeft of niet speelt binnen 5 dagen dan win je op basis van TKO.
Als je het niet eens bent met een woord dat je gelegd hebt in WordBoxer (zou wel juist moeten zijn of is feitelijk niet juist), ga dan naar 'Menu' links onder in het scherm en kies dan voor 'Meld woord' terwijl je het woord dat je wilt melden ook daadwerkelijk zo hebt gelegd in het speelveld.

Wordboxer highscores

Je kunt de WordBoxer highscores insturen via de pagina WordBoxer highscores insturen.
Dit kan meestal door de knop op de voorkant van de telefoon en de knop aan de zijkant van de telefoon tegelijk in te drukken (kan even duren).

Overige Wordboxer vragen

In de iPad iOS6 App Store zijn iPad en iPhone apps niet langer zichtbaar is hetzelfde zoekresultaat scherm. Om WordBoxer te vinden moet je eerst het iPad tabblad selecteren voordat je 'WordBoxer' invult in het zoekveld.
Allereerst moet je de app minimaal updaten naar versie 1.1.2. In deze versie kun je het WordBoxer wachtwoord resetten op het toestel waar je als eerste WordBoxer op speelde. Als het toch niet lukt kun je een e-mail sturen naar support[at]wordboxer.com.

WordBoxer bugs

Dit is een bug in de eerste update van WordBoxer voor de App Store (versie 1.0.5), excuses voor het ongemak! Vanaf versie 1.0.8 van WordBoxer is dit probleem verholpen. Anders: ga naar 'Instellingen', kies voor 'Wissel van speler' en log opnieuw in met jouw gegevens.
Om de Facebook registratie op te slaan in onze database moet er een vorm van interactie zijn. Bijvoorbeeld door het openen van een spel. Maar soms is er een korte vertraging bij Facebook met het verwerken van de registratie. Wacht een momentje en probeer het dan nog eens!
Dit is een bug in de eerste WordBoxer update voor de App store (versie 1.0.5), sorry voor het ongemak! Vanaf versie 1.0.8 is dit probleem opgelost.

Share →

9 Responses to WordBoxer FAQ

 1. Pernet Jenny says:

  Ik kan wordboxer niet meer spelen. Als ik op “matches”, dan blijft hij laden :-(

  • wordboxer says:

   Hoi Pernet, wij zien dat er ook helemaal geen activiteit meer is op de officiële WordBoxer pagina, dus ik vraag me af of er nog gewerkt wordt aan het spel. Officiële emailadres van WordBoxer is in ieder geval: support[at]wordboxer.com.

 2. Juul123 says:

  Hoe kan ik een speler blokkeren?

 3. annemieke says:

  update wat sneller svp…

 4. annemieke says:

  Waarom duurt het zo lang voordat de hoogste score lijst wordt bijgewerkt?

 5. Chr. says:

  Na laatste update moest ik iets doen,weet niet meer wat,en heb op ‘niet nu’ gedrukt.
  Nu kan ik niet meer op Wordboxer.
  Wat moet ik doen?

  • wordboxer says:

   Hoi, dat is een vreemde zaak. Heb je al geprobeerd het opnieuw te installeren? Als dat niet lukt stuur dan je vraag naar support[at]wordboxer.com (officiële WordBoxer support).

 6. Bianca says:

  Ik heb wordboxer gekocht …toen had ik een android toestel…nu heb ik een ios toestel maar nou moet ik hem weer kopen?

  • wordboxer says:

   Hoi Bianca, het betreffen hier twee verschillende app stores dus je zult de app helaas opnieuw aan moeten schaffen.

 7. tantemim says:

  Is er een verklaring waarom je soms wel 2 keer hetzelfde woord kan spelen in 1 ronde, al dan niet met dezelfde letters, en soms ook niet. Bij mij kan het nooit, maar sommige tegenspelers doen het wel vaak. Groetjes, Tantemim

 8. tantemim says:

  waarom komt mijn woord van 294 punten niet op de lijst van beste woord? ik heb toch correct een screenshot ingestuurd? grts tantemim

  • wordboxer says:

   Hallo, je hebt zeker het goede formulier gebruikt! De highscore wordt morgen geplaats. We doen nu nog alles handmatig, en zijn druk bezig om het te automatiseren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>